KORT NIEUWS

GESLAAGDE EDITIE TRUCKRUN HORST AAN DE MAAS

Truckrun Horst aan de Maas was 24 april een groot succes. De jaarlijkse Truckrun voor mensen met een functiebeperking staat garant voor een indrukwekkende stoet trucks, veel blije gezichten en volop gezelligheid. In totaal deden 225 trucks mee aan dit fantastische schouwspel, met dank aan de vele vrijwilligers, truckers en sponsoren werd het een onvergetelijke dag. Nebim Groep ondersteunt dit mooie initiatief graag als sponsor!

WIL JIJ WERKEN BIJ NEBIM?

Ben of ken je iemand die geïnteresseerd is om bij Nebim te komen werken als monteur, parts manager of in een andere functie? Op onze website www.werkenbijnebim.eu vind je alle actuele vacatures. De website is volledig vernieuwd. Naast het actuele vacature-overzicht, vind je hier ook meer informatie over Nebim als werkgever en de uitdagingen die we jou kunnen bieden. Interesse? Ga naar de website.

EEN PROBLEEM MET UW VOERTUIG?

Nebim helpt u zo snel mogelijk weer op weg. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar. Gebeurt er iets buiten de reguliere openingstijden van de werkplaats? Neem dan contact op met de 24/7 nooddienst van uw vestiging. Het telefoonnummer van de nooddienst vindt u op onze website bij uw vestiging.

NEBIM IN DE PRIJZEN!

Elk jaar wordt de prijs voor ‘Beste Volvo Trucks Dealer van Nederland’ uitgereikt aan een dealer. Nebim is dit jaar in de prijzen gevallen: wij zijn overtuigend 2e geworden! Wij zijn trots op onze collega’s! Jaarlijks wordt het REx-klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd in opdracht van Volvo Trucks Nederland. De fabrikant onderzoekt de tevredenheid onder klanten. De vragen zijn onderverdeeld in de categorieën Sales & Delivery en Workshop & Parts. Een klant die een werkplaats heeft bezocht of een nieuwe truck geleverd heeft gekregen, wordt kort hierna geënquêteerd. Op basis hiervan wordt een top-3 bekendgemaakt.