Van Bussel Logistics & Warehousing

VAN KLEIN TOT GROOT

REPORTAGE

Van Bussel Logistics & Warehousing is een logistiek dienstverlener met een breed dienstenpakket. Dat vraagt om een breed wagenpark, van Renault Trafic tot Renault Trucks T High. Binnenkort neemt Van Bussel de eerste Renault Trucks T High van het nieuwe model in gebruik.

KORT OP DE BAL SPELEN

Pakket- en palletdistributie, confectiedistributie, Chemie/ADR-transport, warehousing. Het is slechts een greep uit het dienstenpakket van Van Bussel Logistics & Warehousing uit Ittervoort. De logistiek dienstverlener biedt zijn opdrachtgevers een totaalpakket en wil graag kort op de bal spelen. “Daarom voeren we 90% van de werkzaamheden uit met eigen voertuigen”, zegt directeur-eigenaar Roger van Bussel. “Zo houden we controle op wat we doen en kunnen we snel schakelen als dat nodig is.”

“We doen veel in de e-commerce en dat gaat 24/7 door. Daarom moeten we kunnen rekenen op 24/7 service.”

Roger van Bussel, Directeur-eigenaar Van Bussel Logistics & Warehousing

PRETTIGE TRUCKS OM MEE TE RIJDEN

Het wagenpark van Van Bussel Logistics & Warehousing bestaat uit 30 voertuigen, waaronder vier Renault Trucks T en een Renault Trucks T High. “De chauffeurs vinden het prettige trucks om mee te rijden. Om er één ding uit te lichten: de automatische Optidriver-versnellingsbak schakelt echt spatzuiver.”

NIEUWE RENAULT TRUCKS T HIGH EVO

Van Bussel voegt binnenkort een tweede Renault Trucks T High EVO toe aan de vloot voor winkeldistributie in Europa. “Het is voor ons de eerste truck van het nieuwe model. Verkoper Jules Konings is bij ons geweest met de demotruck en die zag er heel netjes uit. De chauffeur was zeer te spreken over het verbeterde comfort. Wat hij ook zeer op prijs stelt is dat de stuurkolom in drie richtingen verstelbaar is, zodat hij makkelijk zelf de rijpositie kan instellen.”

“Onze chauffeur vindt de verstelbare stuurkolom in de nieuwe Renault Trucks T High een grote verbetering.”

Roger van Bussel, Directeur-eigenaar Van Bussel Logistics & Warehousing

KLASSE

Van Bussel Logistics & Warehousing heeft ook twee Renault Trafics en zes Renault Masters bakwagens in de vloot voor confectie-, pallet- en pakketdistributie. “Nette auto’s met een sterke prijs-kwaliteitverhouding. Wat bij ons net zo zwaar meeweegt is dat de service van de dealer goed is. We doen veel werk voor de e-commerce branche en dat gaat 24/7 door. Daarom moeten we kunnen rekenen op 24/7 service. ’s Nachts gebeurt er ook wel eens wat. Laatst brak bijvoorbeeld een sleutel af en dan is het wel belangrijk dat dat direct wordt opgelost. Met Nebim hebben we een korte lijn. Eén telefoontje en ze zijn onderweg. Dát is nou de service van een bedrijfswagendealer. Ik kan me ook nog de keer herinneren dat een chauffeur net over de grens in Duitsland stond met een kapotte luchtcompressor. Hoewel dat buiten het gebied van Nebim was, sprongen ze wel meteen in de auto toen we belden. Echt klasse.”