Nebim Diensten

DE TOTAAL­OPLOSSING VAN NEBIM

DIENSTEN

De service van Nebim gaat verder dan alleen de levering van een truck of bedrijfswagen. Wij kunnen u desgewenst op alle terreinen ondersteunen: van service en onderhoud en chauffeurstrainingen tot hulp bij financiering en verzekeringen. Maak kennis met onze diensten die uw rendement verhogen.

TRUCK EN TRAILERSERVICE

In onze uitstekend geoutilleerde werkplaatsen kunt u terecht voor al het onderhoud aan uw truck, bus en getrokken materieel. Onze trucktechnici worden continu getraind in de nieuwste technieken en werken met de beste hulpmiddelen om uw transportmaterieel in optimale conditie te houden. Wij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor u klaar.

SPUITERIJ EN SCHADEHERSTEL

Schade aan uw truck of bedrijfswagen? Nieuwe huisstijl? Of gewoon zin in een nieuw uiterlijk? Nebim Carrosserie in Gent is merkonafhankelijk en spuit al uw trekkend en getrokken materieel. Wat uw wensen ook zijn, onze experts staan voor u klaar.

BUSSERVICE ONDERHOUD

Nebim neemt, als officieel Volvo Bus dealer, de totale zorg voor uw ov-wagenpark, touringcar of taxibus uit handen. Onze werkplaatsen zijn volledig geoutilleerd voor het onderhouden en repareren van bussen. Door onze jarenlange expertise in de buswereld zijn wij in staat u op maat te bedienen.

TRUCK OF BEDRIJFSWAGEN HUREN?

Pieken in uw transport? Of vervangend vervoer nodig? Nebim Verhuur staat voor u klaar! Of u nu trekkers, bakwagens of bedrijfswagens wilt huren: onze verhuurvloot bestaat uit verschillende uitvoeringen, voorzien van de juiste accessoires en uitrusting.

SERVICECONTRACT BIEDT MAXIMALE ZEKERHEID

Een servicecontract biedt u de zekerheid van goed onderhouden transportmateriaal voor een vaste prijs. Wij nemen u de zorgen uit handen en houden uw truck(s) of bedrijfswagen(s) in topconditie, zodat u uw aandacht kunt richten op uw bedrijf. Nebim biedt servicecontracten die perfect aansluiten bij uw wensen.

BESTELWAGENSERVICE

Als bedrijfswagenspecialist bent u bij Nebim verzekerd bent van de beste service en kwaliteit voor uw bedrijfswagens. In Venlo, Weert en Elsloo hebben wij een uniek serviceconcept: Fast & Pro. Wij verlenen op alle vlakken service op maat en zorgen ervoor dat u altijd kunt blijven rijden met uw bestelwagen.

DIRECT EEN NIEUW VOERTUIG NODIG?

Heeft u nu een nieuwe truck of bedrijfswagen nodig? Nebim helpt u direct op weg. Wij kunnen een groot aantal trucks (zowel trekkers als bakwagens) en bedrijfswagens direct uit voorraad leveren.

FINANCIERING OP MAAT?

Financiering gaat niet alleen over geld. Het gaat ook over de toekomst van uw bedrijf. De keuze voor een financieringsvorm of leasecontract is medebepalend voor uw rendement. Nebim biedt diverse financieringsopties. Daarnaast biedt Nebim Groep alle mogelijke verzekeringen aan voor transportmaterieel.

VERLAAG UW EXPLOITATIEKOSTEN MET NEBIM SOLUTIONS

Nebim Solutions richt zich op verbetering van uw rendement. Nebim Solutions bestaat uit drie onderdelen: Fuelmanagement, Fleetmanagement en Cursus Code 95 chauffeurstrainingen.

NEBIM FLEETMANAGEMENT

Nebim is uw partner voor optimaal wagenparkbeheer. Nebim Fleetmanagement combineert al onze diensten op het gebied van aankoop, onderhoud, chauffeurstrainingen en opvolging. U krijgt intensieve begeleiding en met behulp van onze bouwstenen wordt gestreefd naar een zo groot mogelijke efficiency.

BESPAAR TOT 10% BRANDSTOF

Heeft u nu een nieuwe truck of bedrijfswagen nodig? Nebim helpt u direct op weg. Wij kunnen een groot aantal trucks (zowel trekkers als bakwagens) en bedrijfswagens direct uit voorraad leveren.

CODE 95

Met Nebim Solutions biedt Nebim een breed aanbod praktijktrainingen en theorietrainingen Code 95 voor beroepschauffeurs. De Code 95 cursus Rijoptimalisatie helpt om het brandstofverbruik te verlagen, maar er zijn ook gecertificeerde trainingen die zich richten op bijvoorbeeld het veilig zekeren van lading of het juiste gebruik van de digitale tachograaf.

INTERESSE?

Benieuwd wat onze services uw bedrijf opleveren? Neem contact op met uw accountmanager.