Even voorstellen

VERKOOP­ADVISEUR RENAULT LCV MARK ZELISSEN

NEBIM

Mark Zelissen is ons team komen versterken als verkoopadviseur Renault LCV in Zuid-Limburg. Tijd voor een kennismaking. “De klant adviseren over het beste voertuig voor zijn toepassing: dat is de essentie van wat ik doe.”

WAT IS JOUW ACHTERGROND?

“Mijn vader had een eigen transportbedrijf dus als kind liep ik al tussen de trucks en bedrijfswagens. Later ben ik ook in het bedrijf gaan werken. Nadat mijn vader zijn transportbedrijf had verkocht, heb ik verschillende functies gehad, vrijwel altijd gerelateerd aan automotive en/of bedrijfswagens. De combinatie van bedrijfswagens en zakelijke klanten vind ik het leukste, reden om nu bij Nebim aan de slag te gaan als verkoopadviseur Renault LCV.”

HOE ZIE JE JOUW ROL ALS VERKOOPADVISEUR?

“Het is een afwisselende functie. Het ene moment zit je aan de keukentafel bij een zelfstandig ondernemer, het andere moment spreek je een directeur van een groot bedrijf. Maar in de basis is je rol als verkoopadviseur eigenlijk altijd hetzelfde: de klant adviseren over het beste voertuig voor zijn toepassing. Door mijn ervaring kan ik technische knowhow combineren met praktische kennis.”

WAT IS DE KRACHT VAN DE RENAULT MASTER?

“Met de Renault Master leveren we een compleet voertuiggamma. De Master is een nette, degelijke, betrouwbare bedrijfswagen, beschikbaar in vele uitvoeringen. Van gesloten bestelwagen in verschillende lengtes tot chassis cabine en platform cabine voor een opbouw op maat. Voor elke toepassing kunnen we een geschikte Renault Master specificeren. Vanaf het eerste kwartaal van 2023 komt daar de Renault Trafic bij en is het gamma nog breder.”

WELKE ONTWIKKELINGEN SPELEN ER DE KOMENDE JAREN?

“Elektrificatie gaat een vlucht nemen en als ondernemer is het zaak om daar bijtijds op in te spelen. Met de Renault Master Z.E. kunnen we al een 100% elektrisch aangedreven bedrijfswagen leveren. Elektrificatie gaat echter veel verder dan alleen de levering van een voertuig. Het inpassen van elektrische voertuigen in de dagelijkse operatie vraagt om een totaaloplossing. Ik ben opgeleid tot EV-adviseur en in die rol help ik klanten met alles wat bij elektrisch rijden komt kijken: van voertuig tot laadinfrastructuur, service, et cetera."

“Elektrificatie gaat een grote vlucht nemen. Als EV-adviseur help ik klanten met alles wat bij elektrisch rijden komt kijken”

Mark Zelissen, Nebim verkoopadviseur Renault LCV

WELKE TOEGEVOEGDE WAARDE BIEDT NEBIM NOG MEER?

“Het grote voordeel van Nebim is dat alles op het gebied van sales en services op één plek is gebundeld. Zowel voor de aanschaf van een voertuig als voor ondersteunende diensten kun je als ondernemer bij ons terecht. Met Fast & Pro bieden wij bij onze vestigingen in Venlo, Weert en Elsloo een uniek serviceconcept.”

“Wij begrijpen hoe belangrijk een bedrijfswagen is voor een ondernemer. Daarom hanteren we ruime openingstijden, zijn we ook op zaterdag open, hebben we in onze werkplaatsen aparte straten voor bedrijfswagens, komen we meteen in actie bij een onverwachte storing, kunnen we indien nodig en beschikbaar vervangend vervoer inzetten en bieden we reparatie- en onderhoudscontracten op maat. Alles om de klant mobiel te houden.”

“Wij begrijpen hoe belangrijk een bedrijfswagen is voor een ondernemer”

Mark Zelissen, Nebim verkoopadviseur Renault LCV

BENIEUWD NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

Benieuwd naar de mogelijkheden van de Renault Master voor uw bedrijf? Neem contact met mij op! Mark Zelissen 06-82008595 mark.zelissen@nebim.eu