Een Eyecatcher op de weg:

RENAULT TRUCKS T RACING EDITION

RENAULT TRUCKS

Sportieve uitstraling, opvallende kleurstelling. Met de Renault Trucks T High Racing Edition hebben we een aantal eyecatchers mogen afleveren. Drie klanten vertellen over de keuze voor deze bijzondere Renault Trucks T High 520 4x2-trekker.

MAX(IMALE) UITSTRALING

“In 2019 ben ik als eigen rijder gestart met mijn bedrijf M. Ambrosius Transport”, zegt Melvin Ambrosius uit Swolgen. “Ik richt me voornamelijk op containertransport en ben begonnen met de Renault Trucks T, waar ik al mee reed en die ik destijds heb overgekocht van het transportbedrijf van mijn vader. Na deze en een andere tweedehands truck, heb ik mijn eerste nieuwe truck gekocht. Als Formule 1-liefhebber was ik meteen zeer gecharmeerd van de Racing Edition. Het is een prachtige truck om te zien, met een comfortabele, ruime cabine. En als fan van Max Verstappen is het een mooi detail dat mijn truck #33 heeft: het startnummer van Max (tot dit seizoen).”

EEN VERRIJKING VOOR HET WAGENPARK

“Toen mijn zoon deze limited edition op internet zag, was hij meteen verkocht”, zegt Hai van den Boogaard van Heidenend Transport & Logistiek Venlo. “Ik vind het ook een prachtige truck en daarom heb ik er nog dezelfde avond werk van gemaakt. We zijn autosportliefhebbers in de breedste zin van het woord, dus een truck in de kleurstelling van het Alpine F1 team spreekt ons zeer aan. Bovendien hebben we al 27 Renault-trucks in de vloot, waaronder dit type truck, dus we weten dat we kunnen vertrouwen op de kracht en het comfort van de Renault Trucks T High. Deze truck is echt een mooie toevoeging aan ons wagenpark.”

IETS SPECIAALS OP DE WEG

CBK Logistics uit Venlo zag in de Renault Trucks T High Racing Edition een mooie gelegenheid om het wagenpark uit te breiden met een bijzondere truck. “Met deze truck hebben we echt iets speciaals op de weg”, zegt Tim van der Hulst van CBK Logistics. “Onderweg trekt de truck veel bekijks. Bovendien is deze truck voor ons multifunctioneel inzetbaar, ook geschikt voor onder meer LZV-transport. Dit is onze achtste Renault-truck en het is niet voor niets dat we voor dit merk kiezen. Het zijn trucks met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien verloopt de communicatie met verkoper Jules Konings altijd zeer prettig en biedt Nebim uitstekende service.”