Funpop

GESLAAGDE EDITIE VAN FUNPOP!

NEBIM

Eindelijk mocht het weer en wat was het een succes: Funpop. Het festival voor mensen met een beperking trok in het weekend van 21 en 22 mei ruim 7500 bezoekers naar het festivalterrein in Horst.

Funpop werd voor de 24e keer georganiseerd. Het evenement is speciaal gericht op mensen met een verstandelijke beperking, al was uiteraard iedereen welkom! Funpop is uitgegroeid tot het grootste festival voor mensen met een beperking in Nederland. Wij als Nebim Groep dragen dit evenement een warm hart toe en waren, net als de afgelopen jaren, als hoofdsponsor verbonden aan dit prachtige festival.

LEKKER TOETEREN!

Wij hadden direct bij de hoofdingang een speciale Nebim-hoek. Hier stonden onder andere onze hospitality trailer, een nieuwe Renault T High Evo, de Nebim Mack en een nieuwe Volvo FM van onze klant Mercuur. Onze medewerkers deelden roze zonnebrillen uit bij de ingang en bezoekers waren welkom om eens plaats te nemen in de Mack. Uiteraard mocht er getoeterd worden! Wat een feest en wat een blije gezichten! Wij kijken nu al uit naar de jubileumeditie op 20 en 21 mei 2023!